w

Birk Husky - Pasvik

BIRK Husky er lokalisert midt i vakre Pasikdalen og drives av Trine Danielsen Beddari . Pasvik er frodig villmark i grenselandet mellom Finland og Russland, og så langt nordøst du kan komme i Norge. Du har sikkert hørt at det er bjørn her, men visste du at taigaen også tiltrekker sjeldne fugler som du ellers må til Sibir for å oppleve? Her finner du også Norges største urskogsområde. Bo her og opplev villmarken på komfortabelt vis hos BIRK Husky. Vi har forskjellige overnattingsalternativer.

28.03.201618:09 Kampanje fugleliv

BIRK HUSKY’S GJESTEHUS PÅ MELKEFOSS

Vi har restaurert det som tidligere var hjemmet til Trines tante. Her har vi fått et koselige gjestehus med 7 rom i tilknytning til vår kennel, fugleforing og våre villmarksrestauranter.

Det er mulighet for singelrom, twin rom, dobbelt rom og familierom. Alle rom har sitt eget særpreg og har fått navn etter Trines foreldre, tanter og onkler. 

Gjestehuset er åpent for booking for individuelle gjester og små grupper. 

PRIS: Fra 750 kr per rom inkludert frokost.

HYTTER VED PASVIKELVA – MELKEFOSS

Vi har tre enkle, men koselige hytter for utleie ved vår kennel på Melkefoss. Vår beliggenhet er rett ved Pasvikelva – grenseelva som skiller Norge og Russland. Alle hyttene har innlagt strøm og det er tilrettelagt for enkel matlaging. Bad og toalett finnes i hovedhuset.

Mulighet for matserveing i vår lavvogamme, langhus eller gjestehus alt etter sesong.


Melkefoss er en av de best besøkte fiskeplassene for de som ønsker å fiske etter Pasvikørreten. Her er også gode fasiliteter for de som ønsker å se fugl i Pasvik – på vårt anlegg har vi helårlige fugleforinger med mye besøk av blant annet lavskrike, lappmeis og konglebit.

PRIS: 

  • Mariusbua og Fiskebua, 2 sengeplasser, kr 400 per natt uten dyner, sengetøy, måltid eller sluttvask.
  • Tunhytta, 4 sengeplasser, kr 600 per natt uten dyner, sengetøy, måltider eller sluttvask.


MYRBEKKOIA – VILLMARKSHYTTE

BIRK har restaurert en av dalens koier som opprinnelig ble bygd for skogsarbeiderne i Pasvik på 50-tallet. Koia er basen for overnattingsturene våre, men vi leier den ut på døgnbasis i sommer og høsthalvåret.

Myrbekkoia ligger ved en fullt kjørbar skogsbilvei, 11 km fra riksvei 885. Skogsbilveien starter ca. sju km sør for Svanvik og går inn til Sameti. Vinterstid går det en godkjent scooterløype fram til koia.

Koia er fullt møblert og har et godt utstyrt kjøkken, inkludert gassovn. Oppvarming av koia med vedovn på kjøkken og i stue. Frittstående tømmersauna på tunet. Ved til oppvarming er inkludert i leieprisen. 12 v solcelleanlegg til belysning i koia.

PRIS: Fra kr 950 per natt uten dyner, sengetøy, måltider eller sluttvask

Les mer om våre overnattingstilbud på hjemmesidene BIRK Husky

Kontaktinformasjon

Birk Husky

post@birkhusky.no

http://birkhusky.no/ 

Tlf. +47 909 78 248

Birk Husky
Mariushytta
Birk Husky
Gjestehuset
Birk Husky
Tunhytta
Birk Husky
Langhuset - vikinghuset
Birk Husky
Gjestehuset
Birk Husky
Gjestehuset
Birk Husky
Myrbekkoia

google map